Zaterdag 6 mei kick-off voor deelnemers en supporters in Café Coureur

Delen

Nieuwsflash! Neem je agenda en zet een groot kruis bij zaterdag 6 mei. We nodigen alle deelnemers én supporters uit voor de kick-off van de Col op, in Café Coureur in Borgloon.

Deze Limburgse wielerhotspot is dé ideale plek om elkaar te leren kennen. Want goed begonnen, is half gewonnen. 

Wat staat er op het programma?

  • Je krijgt antwoord op al je praktische of sportieve vragen tijdens een infosessie met meter Imke Courtois als host. Zo ben je helemaal klaar voor een onvergetelijke passage in de Franse Alpen.
  • Spring net als peter Bert De Backer op de fiets voor een trainingstocht vanuit de bloesemstreekEr is keuze tussen twee optiesde vlakke rit richting Genk (± 75 km) of het heuvelachtig parcours (± 105 km) naar de Muur van Huy.
  • Broodjeslunch op het panoramaterras. Smakelijk!
de col op coureur

Planning

09.30u - Ontvangst
10.00u - Infosessie
11.30u - Broodjeslunch
12.30u - Fietstocht

Wie wil, kan na de rit aanschuiven aan het buffet en een portie pasta aanschaffen. Blijf gerust plakken om de proloog van de Giro d'Italia op groot scherm te volgen. Samen schreeuwen we Remco Evenepoel naar zijn eerste roze trui!

Ook voor supporters

Heb je (fiets)vrienden, familie, collega's of buren die zelf niet de Col op rijden, maar wel mee naar Les Saisies afzakken? Ze zijn ook van harte welkom op de kick-off. Het programma is identiek.

En tijdens de infosessie krijg je een woordje uitleg over wat we 8-9-10 september in Les Saisies organiseren voor supporters. Wees gerust: ook voor wie dat weekend niet fietst, maken we er een onvergetelijke Alpenreis van.

Fietstocht naar Genk of Huy

Na de infosessie, springen we op de fiets voor een vrijblijvende rit. Sluit aan bij een van onze begeleiders of leg de route op je eigen houtje af.

Thema's: De Col op