Losse actie header

Wijnverkoop ten voordele van Kom op tegen Kanker

Datum
Inzamelactie loopt tot
31/05/2023
Locatie
Huis AlaDo
Polderdijk 10
8400 Oostende
Ingezameld bedrag
€ 0
Delen
Beste Vrienden:

Naar jaarlijkse gewoonte wil ik in mei een actie ondernemen om "Kom op tegen kanker" te steunen via een inzamelactie: Een wijnverkoop.
In december 2022 deed ik een fantastische wijnproeverij in de roeiclub van Oostende verzorgd door Sabor d'O, ondertussen een zeer goed bevriend koppel! Tijdens deze wijnproeverij leerde ik de wijnen kennen van het wijnhuis Hacienda López de Haro uit San Vicente de la Sonsierra. Een regio in Spanje onder het Toloño-gebergte, die het beschermt tegen de koude winden van de Cantabrische Zee en met de rivier de Ebro in het zuiden, die voor het nodige vocht zorgt.
Wist je dat in deze regio de beste oude Tempranillo wijngaarden in Rioja Alta te vinden zijn?

Op de wijnproeverij leerde ik Joanna doliniec kennen, de vertegenwoordigster van het wijnhuis. We raakten aan de praat en al snel ging het over mijn wijnactie voor Kop op tegen kanker. Ze kreeg een krop in de keel en werd emotioneel door actie die ik onderneem. Joanna doliniec vertelde mij dat ze op dat moment zelf al een aantal maanden aan het vechten is tegen borstkanker...

Dit was voor mij meer dan genoeg redenen om te kiezen voor deze wijn en vol enthousiamse een nieuwe wijnactie op poten te zetten!

Steun jij mijn wijnactie mee?

Geef je bestelling aan mij door, dit kan tot vrijdag 26 mei 2023. Graag vraag ik om op voorhand te betalen op het rekeningnummer BE45 9731 0780 1689 met vermelding van “Wijnactie KOTK + naam”.

Ik dank jullie nu al met heel mijn hart!

Warme groetjes
Boer Do

Zij deden een gift en steunen zo de strijd tegen kanker.