Delen

Op zaterdag 27 januari organiseert Kom op tegen Kanker opnieuw een fysieke kick-off. Die zal doorgaan in Zaal De Kring in Lembeek.

Op een steenworp van het parcours komen we samen om de zesde editie van de 100km-run op een gezellige, informele manier officieel af te trappen. Want goed begonnen is half gewonnen!

  • We verwelkomen je graag in de voormiddag met koffie en een ontbijtkoek. Concrete uur volgt nog. 
  • Tijdens een korte infosessie nemen we de tijd om op al je praktische of sportieve vragen te antwoorden. Je komt onder andere het parcours te weten.
  • Na de infosessie kun je wandelen of lopen op een uitgepijld parcours in een prachtige groene omgeving. Een mooi opwarmertje voor het echte werk op 17 maart. 
  • Van sporten krijg je honger! Dankzij de lokale Halse Daltons kun je nadien (optioneel) genieten van een heerlijke portie pasta.

Blokkeer 27 januari dus alvast want je leest het: de kick-off wordt de ideale gelegenheid om de andere deelnemers al een beetje te leren kennen. Bovendien wordt het gewoon heel erg leuk. 😊

Teamverantwoordelijken kregen een mail om zich in te schrijven. Heb je dit niet gekregen of wil je je inschrijving wijzigen? Stuur dan een mailtje naar 100kmrun@komoptegenkanker.be