1000 km voor Kom op tegen Kanker

De 1000 km voor Kom op tegen Kanker gaat virtueel

Delen

Tijdens het hemelvaartweekend zou de 1000 km voor Kom op tegen Kanker plaatsvinden. Al voor de elfde keer zouden duizenden zielsgenoten samen trappen tegen kanker, maar daar stak het coronavirus een stokje voor. Daarom gaat de 1000 km virtueel!

Van 18 tot en met 24 mei kun je de 1000 km immers afleggen via het online platform Keep Moving. Dat kan alleen of 'samen solo', in een virtueel team van maximaal acht fietsers. Dat betekent dat ook jij dit jaar nog kunt meefietsen, ook als was je vooraf niet ingeschreven. Moedig gerust ook vrienden, familie, collega's ... aan om deel te nemen aan die uitdaging.

Slagen jij en/of je team erin om de 1000 km tegen 24 mei volledig uit te rijden? Dan ontvangen jullie elk een unieke virtuele medaille waarmee jullie zorgverleners én kankerpatiënten een groot hart onder de riem kunnen steken.

Jullie hoeven het trappen natuurlijk niet te staken zodra er 1000 km op de teller staat. De bedoeling is om met zoveel mogelijk mensen zoveel mogelijk kilometers te malen. Om zo ook dit jaar de warmte, de grote solidariteit en de geweldige sportieve prestaties met elkaar te delen. Geen vier dagen, maar een hele week lang! Samen fietsen we richting hoogtepunt op zondagavond. Dan wijdt Sporza tussen 17.30 en 18u op Eén een speciale uitzending aan deze extra editie van de 1000 km.

Ben jij helemaal klaar voor deze uitdaging? Lees dan meteen hoe je een team kunt inschrijven. Alvast veel succes en fietsplezier toegewenst!