Vive le Vélo - Yves Lampaert

Loting truitje Yves Lampaert in Vive le Vélo levert € 17.623 op voor Kom op tegen Kanker

Delen

Wielerliefhebbers hebben het ongetwijfeld al gezien: aan het einde van elke aflevering van Vive le Vélo op Eén wordt een wielertruitje geloot ten voordele van Kom op tegen Kanker. Het enige wat je moet doen om kans te maken, is een sms van 1 euro sturen. En dat deden kijkers massaal voor het truitje van Yves Lampaert. Het leverde maar liefst 17.623 euro op voor kankeronderzoek en zorgprojecten.

Geen veiling waarbij de hoogste bieder wint, maar een sms-actie (€ 1/sms) die iedere deelnemer evenveel kans geeft om te winnen. Op deze manier lootte Vive le Vélo de afgelopen week al vijf wielertruitjes. Kijkers sms’ten massaal en daar zijn we bij Kom op tegen Kanker erg blij mee. Eén sms is één euro die naar kankeronderzoek en zorgprojecten gaat, want Eén zorgt ervoor dat al dat geld bij ons terechtkomt.

We willen de makers en kijkers van Vive le Vélo bedanken voor de steun. Dankzij hen krijgen kankeronderzoek en andere initiatieven weer een flink duwtje in de rug. Nog geen truitje gewonnen? Geen zorgen, de komende weken worden er nog elke avond verloot. Duimen klaar, en sms’en maar!