kankerpatiënt smartphone

Vragen of twijfels door de nieuwe coronapiek? Contacteer onze Kankerlijn

Delen

Voor (ex-)kankerpatiënten zijn het bange dagen. Nu de ziekenhuizen zwaar onder druk staan, is het mogelijk dat je behandeling of nazorg wordt aangepast. En dat is – heel begrijpelijk - beangstigend. De twijfels waar veel (ex-)kankerpatiënten mee worstelen, zijn normaal nu onze ziekenhuizen en de zorgsector in het algemeen voor zo’n grote uitdaging staan. 

We erkennen dat sommige behandelingen vandaag of de komende tijd niet optimaal verlopen, maar weet dat zorgverleners er alles aan doen om kankerbehandelingen en de nazorg zo veilig en normaal mogelijk te laten doorlopen. En dat de optimale zorg weer wordt hernomen zo snel de situatie het toelaat.

Ook voor vrienden en familie van (ex-)kankerpatiënten zijn het zware tijden. Velen voelen zich machteloos, kunnen niet meer of minder op bezoek gaan. Lees onze tips over hoe je in tijden van afstand houden er kunt zijn voor een dierbare met kanker.  

Kom op tegen Kanker er is voor jou, je familie en je vrienden, ook in deze moeilijke tijden. Zit je met vragen, twijfels of verdriet? Kom op tegen Kanker er is voor jou, je familie en je vrienden, ook in deze moeilijke tijden. Aarzel niet en neem contact op met ons op kankerlijn.be. Of heb je deugd aan een contact of hulp met een van onze vrijwilligers? Laat van je horen en ze nemen zo snel mogelijk contact met je op.