Gezinsdag

Gezinsdag

Sinds 2015 organiseert Kom op tegen Kanker elk jaar de gezinsdag, speciaal voor kinderen met kanker tot zes jaar en hun gezin. Het is een dag boordevol ontspanning en ondersteuning, want het kan zo'n deugd doen om er samen even tussenuit te zijn.

De kinderen met kanker (in behandeling en tot een jaar erna) kunnen samen met hun ouders, broers en zussen helemaal gratis van deze dag genieten. Voor andere familieleden en vrienden geldt een voordeeltarief.

Kom op tegen Kanker zorgt niet alleen voor een hartelijke ontvangst met ontbijt, maar ook voor een warme maaltijd ’s middags en een vieruurtje. Daarnaast voorzien we ook verpleegkundige omkadering. 

Is jouw kindje ook in behandeling en willen jullie ook even genieten van een heerlijke tijd samen? Vraag in het ziekenhuis eens naar de gezinsdag of lees hier meer

Gezinsdag 2023

Gezinsdag 2022

We zijn vorig jaar met onze twee zoontjes naar de gezinsdag in Bobbejaanland geweest. Voor ons was dit echt ontspanning. Even alle zorgen vergeten en alleen maar plezier maken. Het was een deugddoende dag!

Bjorn & Liesl

Ouders van Siem

Gezinsdag 2022
Tags: Ontspannen